Târgu-Jiu: EXCLUSIV/ Criminal dovedit după 19 ani în dosarul în care Ţundrea a fost condamnat pe nedrept la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul Marius Iacob a confirmat că Gheorghe Avram este aşteptat mâine la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru audieri.

Pentru prima dată până acum, anchetatorii au dezvăluit că rezultatul final al expertizei ADN în cazul crimei comise în 1992, la Pojogeni, confirmă că Gheorghe Avram este autorul. „Acesta fost chemat mâine la audieri“, a confirmat Marius Iacob, procurorul-şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Tot astăzi, în jurul orei 14.00, fratele Mioarei Gherasie i-a condus pe procurorii din Bucureşti la locul crimei, în satul Pojogeni.

CITEŞTE AICI CE A DECLARAT ASTĂZI PROCURORUL MARIUS IACOB

În luna august a anului trecut, reporterii AdS au reuşit să discute cu Gheorghe Avram, în vârstă de 40 de ani, din satul Pojogeni, însă acesta a susţinut în permanenţă că nu el este autorul crimei. Avram şi Marcel Ţundrea au fost colegi de celulă la Penitenciarul Codlea, primul închis pentru uciderea unui consătean, iar Ţundrea pentru viol şi crimă. „Împărţeam şi pachetul pe care-l aveam de acasă. Dar apoi, Ţundrea s-a întors împotriva mea şi credea că eu am omorât-o pe fată", le-a spus Gheorghe Avram reporterilor AdS Târgu-Jiu. Bărbatul a mai precizat că anchetatorii nu şi-au făcut bine treaba şi a precizat că în ruptul capului nu ar vrea să mai ajungă la puşcărie: „Am fost închis pentru o altă crimă şi a fost un iad!".

FOTO: GHEORGHE AVRAM

image

FOTO: MARCEL ŢUNDREA

image

Ioana Popescu, mama lui Marcel Ţundrea, îşi plânge şi acum fiul pedepsit pe nedrept








image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite