Târgu-Jiu: După cinci luni de la moartea bătrânului acuzat de pedofilie, cazul rămâne învăluit în mister

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anton Ohotă a făcut infarct în toiul anchetei
Anton Ohotă a făcut infarct în toiul anchetei

Antonie Ohotă a susţinut până în ultima clipă că este nevinovat, însă procurorii nu au reuşit nici până astăzi să afle adevărul, întrucât rezultatul testului ADN întârzie să apară.

După cinci luni de la moartea pensionarului Antonie Ohotă, oamenii legii nu au reuşit să afle dacă acesta este tatăl fetiţei născute de Andreea Rotaru, de 14 ani. Cazul de pedofilie a fost anunţat pe data de 4 februarie a acestui an, când mama minorei a depus plângere la poliţie, acuzându-l că a întreţinut raporturi sexuale cu fata ei, pe care a lăsat-o însărcinată. La o săptămână de la înregistrarea plângerii, adolescenta a adus-o pe lume pe Valentina, o fetiţă care a venit pe lume chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

Pe 3 august, bătrânul ar fi împlinit 78 de ani

Antonie Ohotă

Septuagenarul gorjean a murit pe data de 12 martie, înainte ca anchetatorii să obţină rezultatul testului de paternitate, fără să existe semne că acest caz ar putea fi soluţionat prea curând. „Rezultatul testului ADN nu a venit de la Bucureşti“, declară Simona Moţa, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Reporterii AdS au luat legătura cu reprezentanţii Institutului Naţional de Medicină Legală, însă aceştia au precizat că rezultatul poate fi dezvăluit doar la cererea poliţiştilor şi a procurorilor. Costul unui test ADN de paternitate, stabilit de catre Ministerul Sănătăţii, este de 2658,8 lei. Andreea Rotaru, minora care susţine că a fost lăsată însărcinată de bătrânul de 77 de ani, s-a ataşat de fetiţă şi nu vrea să o mai dea spre adopţie.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite