Târgu-Jiu: După ce şi-a omorât soţia, criminalul din Ruget a vrut să-şi ucidă şi fiica. Vezi aici cum a scăpat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Bălănoiu era miner, iar când s-a întors de la serviciu, azi-dimineaţă, a făcut o criză de gelozie şi a înjunghiat-o în abdomen pe nevasta lui.

Oribila crimă a fost comisă azi-dimineaţă, în jurul orei 06.40, în satul Ruget, al comunei Roşia de Amaradia. Mădălina şi Claudiu Bălănoiu au doi copii, un băiat de 10 ani şi o  fată de 13 ani, iar copila a fost la un pas să fie ucisă de propriul tată, întrucât a vrut să-şi salveze mama.

„Am fost acolo şi am văzut despre ce este vorba. Claudiu Bălănoiu are 38 de ani, iar soţia avea 30 de ani. Au doi copii care au fost de faţă la întreaga scenă. El a fost de serviciu azi-noapte, la mina de la Seciuri, iar când a venit au apărut discuţii. El i-a spus că nu a găsit ligheanul să se spele pe mâini, apoi a întrebat-o unde a fost plecată azi-noapte, iar apoi a pus mâna pe cuţit şi şi-a sfârtecat soţia. Fata cea mare a încercat să sară în ajutor, dar a vrut să o omoare şi pe ea, însă a reuşit să sară pe geam. Apoi el şi-a tăiat venele. Acesta a dat de multe ori de înţeles că nu e în deplinătatea facultăţilor mintale. Acum câţiva ani i-a dat foc la fânăria mamei, dar soţia era o femeie de casă", a declarat Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite