După ce s-au distrat la o petrecere, două minore de 13 şi 15 ani i-au spus bunicului că cineva a vrut să le violeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele din Bâlteni se află acum la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru examinare şi, în funcţie de rezultat, se va stabili dacă se confirmă cele sesizate de bunicul lor.

Evenimentul a fost anunţat în această dimineaţă, la ora 05.27, la Secţia 5 de Poliţie Rurală Rovinari. Cei doi tineri din localitatea Bâlteni, acuzaţi de minore de tentativă de viol, sunt cercetaţi de oamenii legii.

„Un bărbat din localitate a sesizat faptul că cele două nepoate minore, în vârstă de 13, respectiv 15 ani, au fost victimele unei tentative de viol. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Rovinari. Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că minorele s-au deplasat de bunăvoie în cursul nopţii, împreună cu P.V., 24 ani, la locuinţa acesteia din comuna Bâlteni, unde doi tineri P.T., de 25 şi P.I.F., de 27 ani, ambii din localitate au încercat să întreţină relaţii sexuale cu acestea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol, urmând ca cele două minore să fie prezentate la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru examinarea medico-legală”, a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a faptelor.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite