Târgu-Jiu: După ce a alertat Poliţia, un bărbat a aflat că fiul său i-a furat maşina din faţa casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cărbuneştean i-a pus pe jar pe oamenii legii, după ce a constatat că persoane necunoscute i-au furat autoturismul din faţa casei. Atunci când a aflat că fiul său este autorul acestei fapte, bărbatul şi-a retras plângerea.

Furtul a fost anuntat la Poliţie în dimineaţa zilei de marţi, în momentul în care proprietarul maşinii a văzut că autoturismul lipseşte din parcare.

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Săcelu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către Ion M., din oraşul Târgu-Cărbuneşti, despre faptul că, pe timpul nopţii, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul pe care îl avea parcat pe raza comunei, în satul Blahniţa de Sus.

Urmare a activităţilor de cercetare şi investigare efectuate de către o echipă operativă complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Poliţiilor orăşeneşti Novaci şi Târgu-Cărbuneşti, autoturismul a fost găsit abandonat  pe  un drum forestier de pe raza satului Curteana, judeţul Gorj“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Oamenii legii au continuat investigaţiile şi au stabilit că suspect de comiterea furtului este chiar fiul bărbatului păgubit, un tânăr de 21 ani.

Partea vătămată a declarat că îşi retrage plângerea formulată, motiv pentru care la finalizarea cercetărilor, dosarul penal întocmit va fi înaintat unităţii de parchet competente cu propuneri legale“, au mai spus reprezentanţii Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite