Târgu-Jiu: Drama medicului de la Urgenţe: Poliţistul a murit în braţele soţiei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conducătorul motocicletei a murit pe loc
Conducătorul motocicletei a murit pe loc

Durere fără margini în familia bărbatului de 31 de ani, ofiţer în cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari, care a murit aseară în urma unui accident rutier produs pe DN 67 Bumbeşti-Piţic. Rudele poliţistului trăiesc o adevărată dramă.

Astăzi, oamenii legii au anunţat că şoferul autoturismului care l-a accidentat pe Sorin Bumbaru este din Bumbeşti-Piţic. Bărbatul de 61 de ani a schimbat brusc direcţia de mers la stânga şi a ieşit din coloana de maşini fără să se asigure. Poliţistul aflat pe motocicletă nu a mai putut fi salvat. „S-a intervenit, dar avea o traumă craniană foarte mare. Întâmplarea a făcut ca tocmai sora şi soţia lui să fie de serviciu. Când se anunţă un accident, nu mai întrebăm numele. Aflăm câte victime sunt şi plecăm la faţa locului. Din nefericire, aşa a fost să fie“, a spus Ana Duma, şefa Serviciului de Ambulanţă Gorj. Soţia lui Sorin Bumbaru este medic în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe Târgu-Jiu şi a sperat până în ultima clipă că poate să-i salveze viaţa, însă acesta s-a stins în braţele sale.

Târgu-Jiu

Alina Bumbaru este însărcinată în patru luni. Şi sora fostului om al legii, asistentă la Serviciul de Ambulanţă Gorj,  a luptat să-l ţină pe fratele ei în viaţă. Întreaga familie se află în stare de şoc.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite