Două şoferiţe implicate în accident rutier, după ce una dintre ele a intrat pe contrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul a avut loc azi-noapte, la ora 00.20, pe Drumul European 79, în localitatea Drăguţeşti. Şoferiţa care circula regulamentar şi un pasager aflat în maşina sa au suferit leziuni corporale, fiind transportaţi la spital.

Primele cercetări arată că vinovată de producerea accidentului este o tânără de 21 de ani, din Craiova.

„Poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu au constatatat că o tânără, C.V.G., de 21 ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Târgu-Jiu - Rovinari, într-o curbă periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a acroşat cu partea stânga faţă autoturismul condus de V.A.M., de 20 ani, din comuna Bîlteni. În urma impactului, conducătoarea auto V.A.M. şi un pasager din autoturismul condus de către aceasta, D.C.C., de 24 ani, din comuna Bîlteni, au suferit leziuni corporale fiind transportaţi la spital", a anunţat Daniel Tică,  purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şoferiţa din Craiova a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite