Târgu-Jiu: Două minore dispărute, căutate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două minore, în vârstă de 14 şi, respectiv, 15 ani au pus pe jar poliţia gorjeană, după ce au dispărut fără urmă, vineri seara.

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată telefonic, vineri seara, de către un  instructor în cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu nevoi Speciale Târgu-Jiu cu privire la faptul că Miruna- Florentina Cicoare, de 14 ani, din Târgu-Jiu, a  plecat din centrul respectiv şi  până în prezent nu a mai revenit.
Fata are înălţimea 1,65 m, constituţie astenică, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr şaten închis, lung până la nivelul umerilor, nas mic, gura mare, buze groase.
La data dispariţiei era îmbrăcată într-o geacă din material textil de culoare roşie cu glugă, pantaloni blue jeans de culoare albastră iar în picioare avea opincuţe de culoare neagră.

De asemenea, Poliţia Oraşului Bumbeşti Jiu a fost sesizată la orele  23:53, de U.M., despre faptul că, în ziua de 16.04.2009, ora 18:00, fiica sa, Daniela Hîrşulescu, de 15 ani, a plecat de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.
Minora are înălţimea între 1,60-1,65 m, greutate 50-55 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr blond, lung până la nivelul umerilor, nas mic, gura mijlocie, buze subţiri.
            La data dispariţiei era îmbrăcată cu o geacă din fâş de culoare neagră, pantaloni blue jeans de culoare albastră, în picioare purta pantofi sport de culoare neagră.
Poliţiştii continuă şi astăzi cercetările în vederea depistarii celor două fete, dispărute fără urmă.
    Persoanele care pot oferi relaţii cu privire la minore sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112 sau să se adreseze imediat celei mai apropiate unităţi de poliţie.
    De asemenea, poate fi apelat gratuit numărul de telefon 116.000.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite