Târgu-Jiu: Două femei s-au răsturnat cu mopedul într-o curbă periculoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia rănită este în afara oricărui pericol
Femeia rănită este în afara oricărui pericol

Cercetările poliţiştilor au scos la iveală faptul că o tânără de 22 de ani, care conducea mopedul pe Drumul Judeţean 672 Godineşti, a circulat cu viteză, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul acestui vehicul. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 42 de ani, pasageră pe moped.

Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 15.26. „Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Godineşti au fost sesizaţi de Gheorghe B., un bărbat din localitate, despre faptul că  pe DJ 672 Godinesti, punctul “Intersecţie Arjoci”, a avut loc un accident de circulaţie, soldat cu rănirea unei persoane, în urma răsturnării unui moped pe care se aflau două persoane de sex feminin.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care s-a constatat că Maria M., de 22 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, în timp ce conducea pe DJ 672 Godineşti, un moped înregistrat, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul şi s-a răsturnat.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pasagerei Vasilica B., în vârstă de 42 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, care a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Târgu-Jiu pentru investigaţii“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Conducătoarea mopedului a fost testată cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Aceasta nu absolvise cursurile de legislaţie rutieră . Mai mult, cele două persoane nu purtau cască de protecţie în momentul producerii accidentului de circulaţie. Tânăra este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite