Târgu-Jiu: Dosarul lui Manţog, mutat la Craiova pentru a fi soluţionat corect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Manţog este cercetat de procurorii craioveni
Ionel Manţog este cercetat de procurorii craioveni

Cazul accidentului provocat de Ionel Manţog, director în cadrul Complexului Energetic Turceni, a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pentru a nu exista niciun fel de suspiciune în privinţa corectitudinii soluţionării acestui dosar, a precizat procurorul general al României, Laura Codruţa Kovecsi.

 Aceasta a spus că procedura este prevăzută de lege şi că a fost o măsură bună: „Pentru că a fost un caz foarte mediatizat, s-a luat decizia preluării dosarului de către procurorii din Craiova, pentru a elimina orice fel de subiectivitate în cercetarea şi soluţionarea dosarului. Este o procedură prevăzută de lege  pentru cauze mai complexe şi dificile“.
Ionel Manţog a fost implicat într-un accident de circulaţie, în toamna acestui an. Potrivit poliţiei, acesta s-a angajat într-o depăşire neregulamentară şi a intrat cu maşina într-o ambulanţă, care se deplasa regulamentar, cu semnalele de avertizare în funcţiune. În urma impactului, pacientul din ambulanţă, care suferise un infarct, a murit, iar ceilalţi trei ocupanţi - soţia pacientului, şoferul ambulanţei şi asistentul medical - au fost răniţi destul de grav. Asistentul medical s-a aflat în stare critică, dar a reuşit să supravieţuiască.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite