Târgu-Jiu: Donaţie de aproape 600.000 de lei pentru Biblionet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Programului Naţional Biblionet, în judeţul Gorj au fost donate 82 calculatoare echipate cu căşti şi camera web şi softul aferent, 20 videoproiectore, 20 ecrane proiecţie, 20 imprimante şi 20 scannere.


 Localităţile incluse în 2010 în acest program sunt  Albeni, Aninoasa, Cătunele, Crasna, Hurezani, Ioneşti, Leleşti, Motru, Peştişani, Prigoria, Rovinari, Schela, Târgu-Cărbuneşti, Teleşti, Turburea, Turceni, Ţânţăreni, Ţicleni, Urdari şi Văgiuleşti.
 Centrul de Formare Profesională  din Biblioteca Judeţeană „Christian Tell“ a beneficiat de o donaţie ce a cuprins 11 laptopuri, imprimantă, scanner şi videoproiector, valoarea donaţiei reprezentând aproape 59.000 de lei. În acest centru au fost instruite 30 de bibliotecare din bibliotecile locale incluse în program.
„Valoarea  donaţiei în echipament şi soft pentru bibliotecile calificate se ridică la 455.658 lei. Dacă adăugăm la aceasta valoare echipamentului din Centrul de Formare şi costul instruirii, judeţul Gorj a beneficiat de o donaţie în valoare de 561.444 lei“, a precizat directoarea Bibliotecii Judeţene „Christian Tell“, Olimpia Bratu.
       



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite