Târgu-Jiu: VIDEO/ Doi tâlhari înarmaţi au fost capturaţi de poliţie în urma unei intervenţii în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tâlhari şi foarte periculoşi au fost capturaţi de poliţişti în această dimineaţă în urma unei intervenţii în forţă.

Aceştia comiseseră, în urmă cu câteva zile, un jaf armat la un restaurant din comuna Plopşoru. Cei doi se aflau într-un apartament din municipiul Petroşani, în momentul în care poliţiştii au pătruns peste ei. Unul dintre ei se numeşte Cătălin Honcilă şi are vârsta de 29 de ani. Acesta fusese reţinut de poliţie în urmă cu două săptămâni penttu conducere fără permis şi deţinere de arme albe, dar instanţa de judecată a dispus punerea în libertate cu interdicţia de a părăsi localitatea. Potrivit anchetatorilor, Cătălin Honcilă a făcut parte din gruparea interlopă a lui Gelu Livezeanu.

image

Pentru că indivizii erau foarte periculoşi şi erau înarmaţi au fost chemaţi poliţiştii din cadrul Serviciului Independent de Intervenţii şi Acţiunii Speciale din Bucureşti.

image

Pentru că existau informaţii în legătură cu cei doi suspecţi au infracţiunii de tâlhărie că sunt înarmaţi şi intenţionează să folosească aceste arme, poliţiştii gorjeni şi hunedoreni, sprijiniţi de către luptători din cadrul SIIAS. Cu ocazia intervenţiei, asupra celor doi suspecţi au fost găsite două pistoale cu muniţia aferentă. Deşi s-au opus arestării, cei doi au fost încătuşaţi şi duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Intervenţia a avut loc în jurul orei 4,30. Pe numele celor, instanţa de judecată a eliberat mandate de arestare preventivă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite