Târgu-Jiu: Doi minori au agresat o tânără şi i-au smuls geanta din mână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii gorjeni i-au reţinut aseară pe cei doi minori pentru 24  de ore, iar astăzi urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Infracţiunea de tâlhărie a fost comisă duminică seara, când cei doi agresori s-au năpustit asupra unei tinere şi i-au smuls poşeta pe care o avea asupra sa.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au reţinut doi minori, suspectaţi că în seara zilei de 20 februarie, la ora 22.00, exercitând acte de violenţă fizică, au deposedat o tânără de geanta pe care o purta pe braţ. Tânăra de 18 ani, din municipiu, a sesizat faptul că, în timp ce se deplasa spre locuinţă, ajungând pe un gang, a fost acostată de doi tineri necunoscuţi. În aceste împrejurări, unul dintre tineri a exercitat acte de violenţă împotriva sa şi i-a smuls din mână o geantă în care avea diverse bunuri şi un telefon mobil. Având în vedere informaţiile furnizate de victimă, precum şi rezultatul cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, în data de 21 februarie s-a reuşit identificarea şi depistarea celor doi suspecţi. Poliţiştii au recuperat telefonul mobil, evaluat la suma de 700 lei şi l-au restituit victimei. Cei doi minori sunt prezentaţi, astăzi, cu propunere de arestare preventivă, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite