Târgu-Jiu: Imagini şocante/ Doi angajaţi ai Petrom au fost făcuţi scrum la Peşteana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală
Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală

Alexandru Tunaru, de 41 de ani, din Ţicleni şi Grigore Sterian, în vârstă de 45 de ani, veniseră să sudeze o conductă, însă, în urma lucrărilor, s-a produs o explozie care i-a aruncat în aer. Martorii spun că la faţa locului au mai putut fi văzute doar rămăşiţe din trupurile celor doi. Un singur angajat a scăpat cu viaţă în urma deflagraţiei.

Explozia de la conducta de petrol a avut loc astăzi, în jurul orei 15.00. În urma accidentului de muncă, cei doi angajați ai Parcului Petrolier 3 Peşteana, din comuna Bâlteni, au fost găsiţi carbonizaţi. Aceştia erau mecanici şi sudau o conductă de petrol.

image

Probabil s-a deschis un ventil în timp ce sudau. Alexandru Tunaru, cumnatul meu era şef de echipă. Au venit aici soţia lui şi băiatul lor, în vârstă de 13 ani. Nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa ceva", a spus, cu ochii în lacrimi, Constantin Bratu, cumnatul bărbatului decedat.

"Sunt făcuţi scrum. Pur şi simplu nu mai e nimic din  ei. Sunt oase împrăştiate în lichid. Unul e pe mal şi altul a fost în groapă", declară unul dintre martori, stupefiat de cele văzute.

image

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, accidentul de muncă nu a fost anunţat de conducerea Parcului Petrolier, ci de poliţia din localitate. La spital a ajuns Cristian Calotă, de 40 de ani, inginer la Petrom. Bărbatul a vrut să-i ajute pe colegii săi, dar a suferit arsuri de gradul II şi III pe faţă şi pe mâini, fiind transportat de urgenţă la Secţia Chirurgie din cadrul Spitalului din Târgu-Jiu.

Rămăşiţele din trupurile celor decedaţi au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală

Copiii celor doi angajaţi au fost distruşi de această veste.

image

„Tata nu e mort. Mamă, spune-mi că tata nu e mort!", repeta intruna un  băiat de 13 ani, fiul lui Alexandru Tunaru. Conducerea Parcului Petrolier a refuzat să ofere declaraţii.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite