Târgu-Jiu: Disponibilizări colective de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luna viitoare, muncitorii de la Hidroconstrucţia vor sista lucrările
Luna viitoare, muncitorii de la Hidroconstrucţia vor sista lucrările

Mai multe societăţi din judeţul Gorj vor disponibiliza, în prag de sărbători aproximativ 700 de salariaţi. Printre societatile care concediaza angajati se numără Hidroconstrucţia şi Electrica Serv. 

Sărbătorile nu aduc prea multă bucurie unora dintre gorjeni asta pentru că reprezentanţii firmelor la care lucrează i-au anunţat că vor fi daţi disponibilizaţi. Astfel, până la sfârşitul anului vor rămâne fără locuri de muncă aproape 700 de oameni. Cinci societăţi au anunţat Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj despre concedierile pe care le vor face în pragul Crăciunului, din cauza restrângerii activităţii. SC Forconcid SA, o firmă de construcţii din Vâlcea, cu punct de lucru în Târgu-Jiu, va concedia 47 de muncitori. De la SC Petrom SA vor fi disponibilizaţi 50 de angajaţi . Cei mai mulţi salariaţi care vor îşi vor face bagajele în preajma sărbătorilor provin de la SC Hidroconstrucţia SA.
Tot în luna decembrie au mai anunţat disponibilizări şi Electrica Serv şi SC G4S Services SRL. De la Electrica vor pleca 62 de angajaţi, iar de la cea de-a doua opt persoane.
În această lună şi-au pierdut locurile de muncă 30 de oameni. Este vorba de opt salariaţi ai Direcţiei Silvice, 20 ai societăţii Minprest Serv Rovinari şi alte două persoane din cadrul SC CEZ România SRL.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite