Directorul economic al CE Turceni, Ionel Manţog, implicat într-un grav accident de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Update. Un grav accident de circulaţie a avut loc, în această după-amiaza, în localitatea Câlnic, evenimentul rutier fiind provocat de Ionel Manţog, fost secretar de stat în Ministerul Economiei şi unul dintre cei mai importanţi lideri politici locali, rănit şi acesta în accident.

UPDATE O persoană a murit şi cel puţin alte patru au fost rănite în accidentul în care a fost implicată maşina condusă de Ionel Manţog, şeful de campanie al lui Traian Băsescu şi directorul general al Complexului Energetic Turceni. Ambulanţele au transportat victimele la Unitatea de Primiri Urgenţe. Ionel Manţog a fost adus la spital cu faţa plină de sânge. Acesta a fost investigat medical, pentru a se vedea leziunile suferite, iar medicii au stabilit că este în afara oricărui pericol.

Pacinetul din ambulanţă a decedat

Directorul economic al Complexului Energetic Turceni şi şeful de campanie al PD-L Gorj, Ionel Manţog,  a intrat cu maşina într-o ambulanţă, în care se aflau patru persoane: şoferul, asistentul medical, bolnavul şi soţia acestuia. Pacientul a decedat, iar ceilalţi au fost răniţi. Victimele au fost transportate de urgenţă la spital, printre aceştia aflându-se şi Manţog. Acesta a fost transportat la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol. Poliţia a stabilit că accidentul a fost produs din cauză că maşina condusă de Manţog s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite