Târgu-Jiu: Din 2009 până în 2011, trei tineri au furat bunuri din şase locuinţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani, sunt acuzaţi că au furat bunuri de 12.500 de lei, din şase imobile aflate în construcţie, de pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Potrivit anchetatorilor, târgujienii au comis infracţiunile în perioada 2009-2011, iar bunurile au fost recuperate  în proporţie de 90 la sută.

„Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu au stabilit că suspecţi de comiterea acestor fapte sunt trei tineri, B.V., în vârstă de 19 ani, G.A.A., de 21 ani şi un minor de 17 ani, toţi din municipiu.

Din probatoriul administrat până în prezent, poliţiştii de investigaţii criminale au stabilit că suspecţii, în perioada 2009-martie 2011, au pătruns prin efracţie, pe timpul nopţii, în şase imobile aflate în construcţie, amplasate pe raza municipiului Târgu-Jiu, iar de aici au sustras diverse bunuri, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 12.500 lei. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au recuperat: o betonieră, o drujbă, o motocoasă cu fir, o bormaşină, o motopompă, trei saltele, o scară dublă din aluminiu, o aerotermă şi un telefon mobil“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

În timp ce minorul este cercetat în libertate, ceilalţi doi au fost reţinuţi aseară pentru 24 de ore pentru furt calificat. Astăzi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite