Târgu-Jiu: De foame, patru gorjeni s-au apucat să fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Turceni au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore, a 4 persoane, suspectate că au sustras un motor electric în valoare de 4.000 lei, dintr-o anexă a ocolului silvic din localitate.

Poliţiştii din Turceni au fost informaţi de către un funcţionar al Ocolului Silvic Turceni, despre faptul că în perioada februarie –martie 2011, persoane necunoscute au sustras un motor electric trifazic dintr-o anexă neasigurată amplasată la gaterul de pe raza satului Strâmba-Jiu.
 Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt G.S.L., de 21 ani, A.L.G., de 24 ani, M.V., de 47 ani şi P.C., de 30 ani, toţi din oraşul Turceni. S-a stabilit că suspecţii, în noaptea de 28.02./01.03.2011, au sustras bunul respectiv şi l-au transportat cu un căruţ, la un centru de colectare a deşeurilor feroase. Aici, l-au valorificat pentru suma de 240 de lei. „Am furat pentru că nu am avut ce mânca. L-am sustras şi l-am vândut la fier vechi“, a spus unul dintre făptuitori.

image

Poliţiştii au dispus reţinerea celor patru suspecţi, pe timp de 24 de ore şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj, iar astăzi, au fost prezentaţi cu propunere de  arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite