Târgu-Jiu: De dragobete, studenţii s-au logodit pentru o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De dragobete, studenţii Universităţii „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu s-au iubit româneşte. Împreună cu reprezentanţii Direcţiei Judeţene de Tineret şi Liga Studenţilor UCB, aceştia au organizat astăzi „Dragobetele-Cupidon al românilor“. Câteva perechi de tineri îndrăgostiţi au avut ocazia să se căsătorească pentru o zi.

Acţiunea a avut loc astăzi, începând cu ora 13.00, în Parcul Central „Constantin Brâncuşi“ din Târgu-Jiu, unde a fost amenajat standul „Iubeşte Studenţeşte“. Reprezentanţii celor două instituţii au dorit să promoveze iubirea, în stil românesc, în oraşul lui Brâncuşi. „Astăzi este ziua Dragobetelui, adică Ziua Îndrăgostiţilor la români. Vom împărţi, tututor trecătorilor pliante despre tradiţiile de Dragobete, steguleţe şi baloane. De asemenea, vom oferi tinerilor, care vor să se căsătorească pentru o zi, certificate de logodnă. Acestea vor fi valabile o zi“, a declarat Mădălina Enache, coordonator proiect..

Primii care au obţinut un certificat de logodnă au fost Alexandru şi Andreea, doi studenţi din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“. „Suntem împreună de doi ani, dar ne cunoaştem demult. Am sărbătorit şi de Valentin’s Day, însă azi e o zi mai specială deoarece este Ziua Îndrăgostiţilor la români. În această seară ne vom distra împreună într-un club din Târgu-Jiu“.  Cei doi şi-au scris declaraţiile de iubire pe bucăţele de carton în formă de inimioare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite