Târgu-Jiu: Cursuri de formare profesională pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj organizează în lunile noiembrie şi decembrie cinci cursuri de formare profesională.

AJOFM Gorj organizează luna aceasta o serie de cursuri de calificare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.  Astfel,  în perioada următoare vor fi demarate următoarele cursuri:  operator introducere, validare, prelucrare date, cofetar-patiser, ambele se vor desfăşura în municipiul Târgu-Jiu. Pentru persoanele private de libertate vor fi organizate cursuri de zidari-petrari-tencuitori şi confecţioneri articole din piele şi înlocuitori. În luna decembrie va fi desfăşurat un curs pentru persoanele care vor să lucreze ca lucrători în comerţ. De la începutul anului au fost organizate 43 de cursuri de formare profesională fiind cuprins un număr de 1083 de persoane. 617 au fost şomeri indemnizaţi, 330 şomeri neindemnizaţi, 129 deţinuţi, iar şapte gorjeni au plătit  cursurile.
Persoanele care beneficiază de indemnizaţie de şomaj sunt obligate sa participe la programele de formare profesionala oferite si organizate de agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă.




Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite