Târgu-Jiu: Cu 120 de euro pe lună, prejudiciul de la Rânca ar fi fost recuperat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firma de asigurări l-a anunţat pe omul de afaceri piteştean că poliţa de asigurare pentru cele trei cabane fusese suspendată pentru neplată. Maxim Tănăse a pierdut toţi banii investiţi la Rânca.

Reprezentanţii firmelor de asigurări din Gorj susţin că pentru valoarea tuturor cabanelor de la Rânca, proprietarul ar fi trebuit să plătească lunar o poliţă de asigurare în valoare de aproximativ 120 de euro. „ Pentru bunuri în valoare de un million de euro, proprietarul ar fi trebuit să plătească lunar 120 de euro. Dacă ratele nu au fost plătite la timp, proprietarul nu mai beneficiază de poliţa de asigurare, aceasta fiind suspendată“ , a declarat Remus Bogdan Pravă, seful Serviciul de asigurări din cadrul unei societăţi de asigurări din Târgu-Jiu. Altfel spus, dacă Maxim Tănase ar fi plătit 240 de euro pentru cele trei cabane, despre care spunea la început că sunt asigurate, acesta ar fi putut recupera jumătate din milionul de euro pierduţi dintr-un foc. Ceilalţi cabanieri de la Rânca au dat buzna către socieţăţile de asigurări din judeţ, pentru a afla dacă sunt la zi cu ratele. „Cu o astfel de situaţie ne confruntăm o dată la o mie de ani, dar  reprezintă un semnal de alarmă pentru noi“, a declarat Cătălin Mitroi, proprietarul celor trei pârtii de schi de la Rânca.

Pompierii au stabilit cauza, dar Maxim Tănase nu ştie

În timp ce proprietarul cabanelor aşteaptă rezultatei anchetei, pompierii au dat deja verdictul în acest caz. „Cauza probabilă a incendiului este scânteie electrică sau arc, apărut în urma unui contact imperfect la centrala termică amplasată în prima casă  de vacanţă”, a precizat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite