Târgu-Jiu: Criminalul găsit degerat într-o pădure şi-a revenit din şocul hipotermic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La această oră, Nicolae Buică este internat la Terapie Intensivă
La această oră, Nicolae Buică este internat la Terapie Intensivă

Nicolae Buică, din comuna Săuleşti,  descoperit aseară în zăpadă la Ţicleni, şi-a revenit astăzi din inconştienţă şi a ajuns la Terapie Intensivă, dar şi-ar putea pierde mâinile şi picioarele. 

Nicolae Buică de 62 de ani  a fost internat azi-dimineaţă  la Secţia Anestezie-Terapie Intensivă  a spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Târgu-Jiu. Medicii încearcă tot posibilul ca să nu-i fie amputate mâinile şi picioarele. „Azi-dimineaţă a fost internat la secţia Terapie Intensivă. A început să vorbească, dar mâinile lui erau vinete. Nu este exclus să i se amputeze mâinile şi picoarele“, a declarat azi-dimineaţă Liliana Puiu Crăciun, medic şef al Unităţii Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului „Tudor Vladimirescu“ Târgu-Jiu.
Bătrânul a fost la un pas de a muri îngheţat de frig dar a avut zile.  Acesta a fost găsit inconştient , într-o pădure din Ţicleni, acoperit de zăpadă, de un bărbat care se întorcea de la muncă pe un cal. Nicolae Buică a plecat să caute lemne, dar i s-a făcut rău, s-a prăbuşit în zăpadă, unde a stat ţintuit câteva zile.

Şi-a omorât nevasta 


Poliţiştii i-au luat aseară amprentele pentru a-l identifica, în urma acestei operaţiuni au aflat că bărbatul fusese condamnat pentru că şi-a omorât nevasta, iar ulterior a fost eliberat condiţionat din cauza problemelor de sănătate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite