Târgu-Jiu: Criminalul de la Ruget rămâne după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Instanţa de judecată a prelungit ieri mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Constantin Igeanu, tânărul de 18 ani care şi-a ucis cu sânge rece vecinul. Acesta va rămâne după gratii şi în următoarele 20 de zile.

Oribila crimă a fost comisă într-o zi de marţi, pe data de 6 iulie a acestui an, iar cadavrul bărbatului de 54 de ani, din satul Ruget, a fost găsit a doua zi, pe marginea drumului din localitate.

Bunicul lui Constantin Igeanu era dispus să facă puşcărie pentru o faptă pe care nu a comis-o, însă procurorii gorjeni au descoperit, în urma audierilor, că vinovat de comiterea infracţiunii de omor este chiar nepotul său.

Pentru a afla toate amănuntele despre această crimă, în urma căreia bărbatul de 54 de ani a murit cu un cuţit înfipt în plămân, procurorul de caz a efectuat a doua reconstituire, pe data de 13 iulie, însă pe parcursul nopţii.

De pe 7 iulie, tânărul de 18 ani se află în arest, iar judecătorii au decis, ieri, prelungirea mandatului cu încă 20 de zile. „Dispune prelungirea măsurii arestării preventive a inculpatului Igeanu Mihail Constantin pe o perioadă de 20 zile, începând cu data de 11 noiembrie 2010 până la data de 30 noiembrie 2010. Cu recurs“, au anunţat magistraţii Tribunalului Gorj, în cadrul şedinţei publice de ieri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite