Criminalul care şi-a ucis rivalul în dragoste, judecat la Înalta Curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Agache, tânărul de 21 de ani ani care a comis una dintre cele mai oribile crime din Gorj, ucigându-şi cu sânge rece rivalul în dragoste, a contestat decizia magistraţilor Tribunalului Gorj de condamnare la 22 de ani închisoare.

După ce Curtea de Apel Craiova i-a respins recursul, acesta s-a adresat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care a stabilit ca următorul termen să aibă loc peste două săptămâni. L-a urmat imediat iubita lui şi a celui pe care l-a omorât, nemulţumită de pedeapsa de un an de închisoare pentru tăinuire, consemnată în acelaşi dosar. Pe 29 ianuarie 2010, Agache a comis oribila crimă şi a lăsat victima să-şi dea ultima suflare pe o uliţă din comuna Schela. Conform sentinţei de la Tribunalul Gorj, rudele lui Lucian Cîndea ar fi trebuit să primească daune morale, însă deocamdată acest lucru nu este posibil întrucât decizia nu este încă definitivă. „În ceea ce-l priveşte pe inculpatul Agache Mihai Gabriel, acesta a primit  o pedeapsă de 22 de ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de omor. Inculpatul a fost obligat să plăteasca 100.000 de lei daune morale lui Cîndea Gheorghe, 100.000 de lei pentru Elena Cândea şi 50.000 de lei pentru Moş Georgiana, în total 250.000 de lei către familie“, aceasta a fost decizia Tribunalului Gorj, care va fi analizată de Înalta Curte pe 10 august.

 Ultima noapte de dragoste i-a adus puşcăria

Alina Tărău avea 17 ani în momentul comiterii acestei faptei, însă în timpul procesului a devenit majoră, fiind cercetată pentru tăinuire, întrucât, în loc să-l denunţe pe criminal, s-a dus cu el la un motel din Târgu-Jiu şi a ascuns totul.

image

„Am scăpat de Lucian. Vreau să facem dragoste pentru ultima oară. Oricum mâine mă vor aresta pentru ce am făcut“, i-a spus criminalul Gabriel Agache iubitei sale Alina, conform anchetatorilor. A doua zi, fata a intrat în panică şi l-a rugat pe Agache să nu meargă la Poliţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite