Criminalul sinucigaş care şi-a ucis soţia sub privirile îngrozite ale copiilor, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au dispus trimiterea în judecată a bărbatului de 35 de ani, din Roşia de Amaradia, care şi-a ucis soţia sub privirile îngrozite ale celor doi copii.

Claudiu Bălănoiu  va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi riscă să stea 25 de ani după gratii. Rudele acestuia au spus că gelozia l-a împins să comită oribila faptă. Acesta lucra ca miner, iar când s-a  întors de la serviciu, pe 12 mai, a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori cu un cuţit, după care a încercat să se sinucidă, fiind ulterior salvat de medici. Soţia sa a murit pe loc.

„Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că în dimineaţa zilei de 12 mai 2011, inculpatul, care tocmai se întorsese de la serviciu unde lucrase schimbul 3, pe fondul geloziei, i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu un cuţit, iar după ce aceasta a căzut, a continuat să o lovească cu o bucată de lemn. Realizând consecinţele faptei sale, inculpatul a încercat să se sinucidă aplicându-şi mai multe lovituri de cuţit, producându-şi leziuni care au necesitat pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale. Concluziile actului medico-legal întocmit în cauză relevă faptul că moartea victimei a fost violent”, se precizează în rechizitoriu.

Dosarul a fost trimis pe masa judecătorilor din cadrul Tribunalului Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite