Crimă pasională, tranşată astăzi la Înalta Curte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agache vrea pedeapsă mai blândă
Agache vrea pedeapsă mai blândă

Judecătorii instanţei supreme analizează astăzi recursul formulat de Gabriel Agache împotriva sentinţei Tribunalului Gorj, care l-a condamnat la 22 de ani de închisoare pentru crima de la Schela. Târgujianul de 21 de ani şi-a ucis rivalul în dragoste pentru o minoră de 17 ani.

Atât cel care a comis crima, cât şi adolescenta pentru care a fost ucis Lucian Cândea, un tânăr de 29 de ani, au fost condamnaţi de magistraţii Tribunalului Gorj la închisoare. Gabriel Agache a primit 22 de ani de carceră pentru omor calificat, iar Alina Tarău, care pe parcursul procesului a împlinit 18 ani, a fost şi ea condamnată la un an de închisoare cu executare pentru că a ascuns tot ce s-a  petrecut pe 29 ianuarie 2010.

Fiecare a formulat apel împotriva acestor decizii, însă Curtea de Apel Craiova le-a respins ca nefondate, motiv pentru care au trecut la recurs. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României va da astăzi verdictul.Inculpatul a mai fost obligat să plăteasca daune morale de 250.000 de lei familiei bărbatului ucis cu sânge rece, însă tot astăzi va fi stabilită valoarea finală a acestora.

Rămâi pe targu-jiu.adevarul.ro pentru a afla decizia instanţei supreme!


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite