Târgu-Jiu: Crimă amoroasă la Schela?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre suspecţi este audiat de anchetatori (Foto: Arhivă)
Unul dintre suspecţi este audiat de anchetatori (Foto: Arhivă)

Ipoteză şocantă în comuna gorjeană Schela. Un tânăr de 29 de ani, din satul Gornăcel, a dispărut de vineri seara fără urmă, iar maşina lui a fost găsită, în cursul zilei de ieri, de un sătean, pe o uliţă din Schela, plină de sânge. Potrivit rudelor, băiatul plecase să se întâlnească cu rivalul său, un alt prieten al iubitei sale, iar părinţii cred că fiul lor a fost omorât cu sânge rece.

Luci Cândea a fost văzut ultima dată vineri, în jurul orei 19.00. Acesta a anunţat-o pe iubita lui că pleacă să se întâlnească, la Târgu-Jiu, cu rivalul său. Primele cercetări arată că minora, în vârstă de 16 ani, ar fi fost cea care l-a anunţat pe Luci că mai are un prieten la Târgu-Jiu şi că nu poate să scape de el. Din momentul în care s-a urcat în maşină şi a plecat la drum, nimeni nu a reuşit să mai ia legătura cu tânărul de 29 de ani. Părinţii i-au anunţat pe poliţiştii din Schela despre dispariţia fiului lor, iar primele date au fost depistate abia ieri.

Un localnic a descoperit autoturismul Volkswagen Golf pe o uliţă din Schela, în apropiere de drumul judeţean. Se pare că băiatul plecase vineri seara la Târgu-Jiu să discute cu un alt prieten de-al iubitei sale. Pe parbriz şi pe plafon erau pete de sânge, iar uşile din spate şi cea din dreapta şoferului erau blocate. Nu cred că poate fi vorba de accident. Numai uşa de pe partea lui Luci era deschisă. Era un băiat cuminte, iar părinţii sunt oameni modeşti. Chiar săptămâna trecută venise cu maşina să o înscrie. Se pare că celălalt prieten al fetei locuieşte în Târgu-Jiu şi este de etnie rromă“, a declarat Aristide Şerbănescu, primarul comunei Schela. Unul dintre suspecţi a fost dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru audieri.

Potrivit purtătoarei de cuvânt Romina Dochian, din cadrul IPJ Gorj, singurele date despre acest caz, după o noapte de cercetări, sunt că „s-a depistat un autoturism lovit, iar proprietarul nu a fost găsit“.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite