Târgu-Jiu: Copilul de şase ani, omorât pentru că s-a împotrivit violului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amănunte şocante ies la iveală în cazul crimei de la Rovinari. Primele cercetări arată că băieţelul a fost omorât cu bestialitate, întrucât a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu tânărul de 20 de ani, nimeni altul decât prietenul tatălui său.

Copilul a fost lovit cu o piatră în cap, iar criminalul nu s-a oprit până nu l-a omorât.

image

În după-amiaza acestei zile, la ora 14.30, poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi de către J.B., din localitate, despre faptul că fiul său, în vârstă de 6 ani, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 5 iunie, în jurul orei 19.00 şi nu a  mai revenit. În baza sesizării, au fost alarmaţi imediat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari şi posturilor de poliţie arondate, care, împreună cu echipa operativă complexă constituită la nivelul I.P.J. Gorj, au început investigaţiile şi activităţile de căutare pentru găsirea minorului. Pe parcursul primelor investigaţii s-a stabilit faptul că minorul a fost văzut în seara zilei de 5 iunie, în prezenţa lui Claudiu B., de 20 ani, din localitate, într-un bar din zona Haltei CFR Rovinari. În jurul orelor 15.30, minorul a fost găsit decedat în imediata apropiere a haltei. Pe cadavru au fost identificate urme de violenţă, motiv pentru care a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj. La scurt timp, la ora 15:42, poliţiştii l-au prins pe principalul suspect, după ce în prealabil l-au urmărit pe o distanţă de aproximativ 4-5 kilometri, printr-o carieră minieră din apropierea oraşului Rovinari, unde acesta a încercat să se ascundă pentru a se sustrage cercetărilor. Poliţiştii l-au imobilizat pe Claudiu B. şi l-au condus la sediul Poliţiei Oraşului Rovinari. Cercetările continuă sub directa coordonare şi îndrumare a unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, urmând a fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Surse din rândul anchetatorilor spun că tânărul de 20 de ani a recunoscut că a comis această faptă oribiliă, întrucât minorul a refuzat să întreţină relaţii sexuale.

image

Mama copilului a leşinat în timpul reconstituirii, iar vecinii au sărit la gâtul criminalului, spiritele fiind calmate de oamenii legii. Cei prezenţi la faţa locului au cerut închisoare pe viaţă pentru Claudiu Bukkoşi, rovinăreanul de 20 de ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite