Târgu-Jiu: Copilul bărbatului care s-a spânzurat la locul de muncă a venit să-şi ia tatăl de la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nimeni nu înţelege de ce Ion Gârdu a hotărât să-şi pună capăt zilelor. Rudele acestuia susţin că nu îi lipsea absolut nimic şi că nu avea datorii care să-l fi împins să se sinucidă.


Unul dintre cei doi copii ai bărbatului a venit astăzi la Serviciul de Medicină Legală Gorj ca să-şi ia tatăl acasă, fiind în stare de şoc. Apropiaţii susţin că banii nu au reprezentat niciodată pentru Ion Gârdu o problemă, iar soţia acestuia a verificat la toate băncile din judeţ dacă există împrumuturi pe numele acestuia.

image

Am văzut că se spune la televizor că s-ar fi omorât din cauza datoriilor la bănci, dar nici nu se pune problema de aşa ceva. El avea tot ce şi-a dorit. Copiii erau la facultate, unul la Târgu-Jiu, iar celălalt la Petroşani. A verificat soţia lui pe la toate băncile şi nu avea bani împrumutaţi. Ieri a râs la serviciu şi nu a lăsat niciun bilet de adio. Era lider de sindicat, iar creditul de 3 milioane pe care îl avea şi-l plătea fără probleme. Copiii sunt terminaţi“, a declarat unul dintre colegii bărbatului spânzurat, care a preferat să rămână sub protecţia anonimatului. Ion Gârdu era apreciat la locul de muncă şi nimeni nu înţelege de ce a recurs la acest gest.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite