Târgu-Jiu: Copil de şase ani, lovit de maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băieţel de şase ani, din Târgu-Jiu, a ajuns ieri la spital, după ce a fost lovit de o maşină. Evenimentul a avut loc pe strada Locotenent Colonel Dumitru Petrescu, din municipiu.

Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 13.00, când minorul s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. „Pe strada Lt. Col. D-tru Petrescu, din municipiul Târgu-Jiu, s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu vătămarea corporală a unui minor de şase ani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că minorul a fost accidentat de autoturismul condus de către Cristina P., de 40 ani, din municipiu, după ce acesta s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, în fugă şi fără să se asigure. Victima a fost transportată la o unitate medicală pentru a-i fi acordate îngrijirile de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Pentru prevenirea implicării copiilor în accidentele rutiere, poliţiştii recomandă părinţilor să-i înveţe pe cei mici  să circule numai pe trotuare, să nu se angajeze în traversarea străzii în fugă, prin faţa sau spatele autovehiculelor staţionate ori a mijloacelor de transport în comun oprite în staţii şi să nu se joace pe partea carosabilă a drumurilor publice“, avertizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite