Târgu-Jiu: Copacii căzuţi pe liniile electrice au lăsat mai multe localităţi fără curent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipele CEZ Distributie au intervenit pentru remedierea avariilor provocate de condiţiile meteorologice nefavorabile. Ninsorile abundente înregistrate în ultimele 24 de ore au provocat întreruperea temporară a furnizării energiei electrice în 5 localităţi din judeţul Gorj.

În această dimineaţă, mai mulţi copaci au căzut pe liniile de medie tensiune, determinând sistarea furnizării energiei electrice începând cu ora 08:00, în comunele Muşeteşti, Crasna, Săcelu şi zona Hirişeşti din oraşul Novaci.  
Echipele CEZ Distribuţie au intervenit prompt pentru remedierea avariilor, majoritatea consumatorilor au fost realimentaţi cu energie electrică în mai puţin de o oră, iar de la ora 10:00 toţi consumatorii au fost alimentaţi cu energie electrică.
În jurul orei 10:45, o avarie s-a produs pe Derivaţia 20 kV. Runcu, provocând întreruperea furnizării energiei electrice în comuna Runcu. Avaria a fost remediată în jurul orei 13:45. Intervenţiile au fost îngreunate de copacii căzuţi pe liniile electrice şi de condiţiile din teren. Echipele de intervenţie CEZ Distribuţie acţionează în continuare pentru rezolvarea deranjamentelor individuale ce au fost sesizate de consumatori.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite