Târgu-Jiu: Consumator de droguri, cercetat pentru furt din magazine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silviu Mladin
Silviu Mladin

Unul dintre cei trei autori, care au spart şapte magazine pe raza judeţului Gorj, este Silviu Mladin, tânărul din Târgu-Jiu, care a fost trimis în judecată pentru consum de droguri.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reţinut ieri seară trei tineri, printre care Silviu Mladin, în vârstă de 30 ani, suspect de comiterea mai multor furturi. Împreună cu alţi doi amici, acesta a spart şapte magazine de pe raza municipiului Târgu-Jiu precum şi de pe raza comunei Runcu, în perioada iunie-decembrie 2010. De aici au fost sustrase pachete de ţigări, televizoare şi haine. 

Silviu Mladin

Silviu Mladin, împreună cu ceilalţi doi autori, au fost audiaţi, astăzi, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu

Silviu Mladin a fost trimis în judecată alături de Constantin Emanuel Gherghe şi Cătălin Avramescu pentru trafic de droguri. Tinerii au fost prinşi toamna trecută de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Gorj, în timp ce deţineau şi consumau droguri de mare risc. Locuinţele lor au fost percheziţionate, ocazie cu care  mascaţii au descoperit heroină. Doi dintre tineri, Cătălin Avramescu şi Constantin Gherge, au rude care ocupă poziţii foarte înalte în sistemul de justiţie din Gorj. Astfel, Cătălin Avramescu este fiul judecătoarei Aurora Avramescu, de la la Tribunalul Gorj, iar Constantin Emanuel Gherghe este nepotul prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite