Târgu-Jiu: Confesiunea unui hoţ: „Am furat de foame“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase bărbaţi au ajuns în arestul Poliţiei Gorj pentru furt de cazane din cupru şi bunuri de aproximativ 18.000 de lei, din opt case din comuna Fărcăşeşti.

Patru dintre ei sunt din Rovinari şi unul din judeţul Tulcea, însă în ajutor le-a sărit şi un tânăr din comuna Fărcăşeşti, care ştia exact în ce gospodărie trebuie să intre.

„În noaptea de 7 spre 8 martie, la ora 02.50, în timp ce acţionau pe raza satului Roşia Jiu, comuna Fărcăşeşti, poliţiştii din localitate şi cei din Rovinari au depistat trei tineri, N.F.C., în vârstă de 22 ani, A.R., de 20 ani, ambii din oraşul Rovinari şi P.N., de 35 ani, din comuna Turcoaia, judeţul Tulcea.

image


Faptul că cei trei nu îşi puteau justifica prezenţa în zona respectivă la acea oră, că aceştia au devenit neliniştiţi în timp ce erau verificaţi de oamenii legii, precum şi sesizările cetăţenilor care, anterior, au reclamat sustragerea unor bunuri diverse din anexele locuinţelor, a determinat poliţiştii să verifice zona. La câţiva metri, într-un şanţ, poliţiştii au găsit un cazan din cupru cu o capacitate de 60 litri, un conductor electric cu lungimea de 30 metri şi 8 litri de vin. Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit aceştia fac parte dintr-un grup infracţional format din şase persoane, care, în perioada 12 ianuarie - 8 martie 2011, au comis 8 furturi din locuinţe amplasate pe raza comunei Fărcăşeşti.

image

De precizat că suspecţii «operau», după ce, în prealabil, unul din membrii grupului infracţional stabilea locaţia, având în vedere informaţiile obţinute pe parcursul prestării unor diverse munci ca zilier în gospodăriile părţilor vătămate sau îşi alegeau imobile nelocuite”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.



Astăzi, cei şase bărbaţi au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. „Am furat de foame”, a declarat unul dintre ei. 

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite