Târgu-Jiu: Conducerea spitalului trebuie să stabilească cine îi va lua locul fostului şef al secţiei de pediatrie, Dumitru Butulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Butulescu este regretat atât de colegi, cât şi de pacienţi
Medicul Butulescu este regretat atât de colegi, cât şi de pacienţi

Conducerea Spitalului Judeţean Târgu-Jiu va stabili luni cine îi va lua locul medicului şef de secţie, Dumitru Butulescu. Cel mai probabil, doctoriţa Elena Popescu va fi cea care îl va înlocui pe fostul şef de secţie.

Deocamdată, cea care se ocupă de Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu este doctoriţa Elena Popescu, care i-a ţinut locul lui Dumitru Butulescu şi în perioada cât acesta a fost bolnav şi a lipsit de la serviciu. „ Luni vom organiza un comitet director şi vom stabili cine îi va ţine locul doctorului Dumitru Butulescu. După o anumită perioadă de timp, va avea loc şi un concurs de ocupare a acestui post, cu avizul Ministerului Sănătăţii”, a precizat directorul Spitalului Judeţean, Florin Mergea. Medicul Dumitru Butulescu a încetat din viaţă sâmbătă seara, în jurul orelor 23.00, la Spitalul Fundeni din Bucureşti, acesta suferind de cancer ganglionar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite