Târgu-Jiu: Condescu nu scapă de Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi l-a adus pe Petre Grigoraş la echipă, preşedintele pandurilor, Marin Condescu, nu i-a reziliat contractul vechiului antrenor Ionuţ Badea, care nu renunţă la funcţie.

Badea poate continua cât vrea el, dar de pregătirea tehnică a echipei se va ocupa Grigoraş, nu din alte motive, ci pentru că ne-am instalat confortabil pe ultimul loc. Cred că vom ajunge de comun acord la o soluţie amiabilă“, a precizat Condescu.
Grigoraş nu a cerut jucători. Pe mulţi dintre ei îi cunoaşte, pentru că ştie foarte bine campionatul românesc. Oricum, nu mai putem să aducem nimic până în iarnă“, a mai spus Condescu.

Oficialul gorjean ştie şi care era cea mai mare problemă la echipă ce trebuia să se rezolve: fuziune dintre jucătorii de la Internaţional şi cei de la Pandurii. „Ionuţ Badea nu poate să spună că nu am încercat să ajutăm la această atmosferă. Am creat toate premisele ca lucrurile să se întâmple aşa cum îşi dorea în acel proiect în care şi eu am crezut. Dar după zece etape, cu şase puncte, înseamnă că proiectul nu a mers“, a conchis Condescu, care crede că Grigoraş va reuşi să creeze simbioza necesară la Pandurii.

„Eu nu am partipriuri nici cu foştii jucători de la Pandurii şi nici cu cei de la Internaţional. Ei trebuie să fie convinşi de un lucru: trebuie să formeze un grup unit, o familie, pentru a putea reuşi ceva în campionat“, a spus Grigoraş.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite