Condamnat la doi ani şi jumătate de puşcărie după ce a furat echipamente sportive din şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Un tânăr de 22 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, a ajuns ieri în arestul Poliţiei Gorj şi ulterior în penitenciarul din Târgu-Jiu după ce instanţa de judecată l-a condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Cu toate că bunurile furate au fost recuperate pe parcursul anchetei, judecătorii au considerat că tânărul din Târgu-Cărbuneşti trebuie să rămână după gratii. Infracţiunea a fost comisă în noaptea de 20 spre 21 iunie 2010, când acesta şi alţi doi minori au intrat prin efracţie în magazia unei instituţii de învăţământ din Târgu-Cărbuneşti, iar de aici au furat echipamente sportive în valoare de 3.375 de lei.

„Furtul a fost descoperit în după-amiaza zilei de 5 iulie 2010, când administratorul şcolii a sesizat Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în magazia instituţiei, iar de aici au sustras articolele sportive. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este D.L.D., care a acţionat împreună cu doi minori”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Bunurile sustrase au fost restituite ulterior unităţii de învăţământ.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite