Concubina criminală va sta o lună la răcoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Gorj au decis ieri ca Viorica Berlea, femeia de 44 de ani din Peşteana care s-a întâlnit cu doi bărbaţi în acelaşi timp şi l-a înjunghiat în inimă pe unul dintre ei, să stea 29 de zile după gratii.

Triunghiul amoros s-a încheiat tragic la Bâlteni. Concubina care s-a întâlnit cu doi bărbaţi şi l-a ucis pe unul dintre ei va sta în arest în această lună, în timp ce celălalt iubit al său, Georgică Popescu, în vârstă de 45 de ani, va fi cercetat în stare de libertate ca martor.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Dispune arestarea preventivă a inculpatei Berlea Florica pe o perioadă de 29 zile, începând cu data de 03 noiembrie 2011 până la data de 01 decembrie 2011", aceasta a fost decizia Tribunalului Gorj, care poate fi atacată cu recurs.

Crima a fost comisă în noaptea de marţi spre miercuri, când victima de 45 de ani, Velian Stan, s-a dus în casa lui Georgică Popescu, unde se afla şi Viorica Berlea. Au consumat băuturi alcoolice  şi apoi a început scandalul. După ce l-a înjunghiat, femeia l-a târât pe concubin lângă o casă părăsită.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite