Concubina crimială, trimisă în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viorica Berlea, femeia de 44 de ani din Peşteana, care şi-a înjunghiat iubitul în inimă după o întâlnire în trei, cu un alt amant, a fost trimisă astăzi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru comiterea infracţiunii de omor.

Oribila faptă a fost comisă pe 2 noiembrie 2011, iar de atunci  femeia se află în arest. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei Berlea Florica, pentru comiterea infracţiunii de omor. În cursul urmăririi penale, inculpata a recunoscut comiterea faptei”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Celălalt prieten al acesteia a scăpat de închisoare, fiind cercetat în stare de libertate, după ce a spus că nu a fost martor la crimă, întrucât plecase din casa bărbatului ucis în momentul comiterii faptei. Femeia riscă să fie pedepsită cu închisoarea de la 10 la 20 ani. Tribunalul Gorj a acordat astăzi un nou termen, pe 7 februarie.
        

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite