Târgu-Jiu: Cod galben de ploi torenţiale pentru nordul judeţului Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avertizarea de cod galben de ploi torenţiale emisă, aseară, de meteorologi pentru nordul judeţului Gorj va expira, astăzi, la ora 18.00.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis aseară, la ora 17.00, o atenţionare de cod galben de ploi torenţiale, care a intrat în vigoare cu o oră mai târziu. Conform meteorologilor, până astăzi, la ora 18.00, în Transilvania, Maramureş şi zona Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi averse care vor avea şi caracter torenţial. „Cantitatile de apă vor depăşi local 20-25 de litri pe metru pătrat şi izolat 50-60 de litri pe metru pătrat. Vântul se va intensifica temporar în timpul ploilor şi izolat vor fi condiţii de grindină. Cantităţi importante de apă se vor înregistra şi în Câmpia Română, Dobrogea şi Moldova, dar pe arii mai restrânse“, avertizează reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Şi hidrologii au emis, aseară, o avertizare cod galben de inundaţii pe râuri din 21 de judeţe din nordul şi centrul ţării, valabilă până marţi, care vizează şi râul Jiu, din judeţul Gorj.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite