Târgu-Jiu: Cititorii adevarul.ro cred că elevul găsit în Jiu nu s-a sinucis: „Un criminal a folosit exact aceeaşi metodă cu a elevei eminente"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vestea morţii târgujianului Mihai Zahariuc a stârnit zeci de reacţii ale cititorilor, iar în unele dintre ele se ia în calcul varianta unei crime.

După ce a fost găsit trupul neînsufleţit al elevului de la Colegiul Tehnic Ion Mincu, colegii adolescentului de 16 ani au luat  în calcul şi varianta unei crime. Câţiva dintre cititori cred că Mihai a fost aruncat în Jiu după modelul Ralucăi Drăguşin.

Iată mai jos câteva dintre mesajele venite de la cititori:

Holmes: Deja doua cazuri similare! Cred că trebuie luată în calcul şi ipoteza unui criminal în serie care îşi omoară victimile în acelaşi fel. Şi o altă ipoteză: un criminal care a vrut să-l omoare pe băiat a folosit exact aceeaşi metodă cu a elevei eminente, mizând pe faptul că lumea va crede ca e vorba de imitaţie.

GoxY: Şi eu, împreuna cu doi colegi, am luat în considerare acest aspect. Menţionez că Mihai ( băiatul decedat) îmi era coleg.

Doctorul: Nu pot să-ţi dau dreptate 100%, dar există similitudini. Este prea de tot. Sper să fie elucidată ecuaţia.

Anonim: Condoloanţe familiei. Chiar nu mă aşteptam la asemenea gest.

Băiatul a fost văzut ultima dată duminică, în jurul orei 19.00, iar dispariţia sa a fost anunţată la Poliţie pe 25 mai, după trei zile. Astăzi a fost găsit mort în Jiu. Pompierii au constatat că acesta şi-a găsit sfârşitul la fel ca Raluca Drăguşin, o elevă eminentă din clasa a XII-a  de la Colegiul Naţional Spiru Haret, admisă la cinci universităţi din Anglia. Diferenţa este că în cazul lui Mihai nu a fost găsit deocamdată un bilet de adio. Nimeni nu a confirmat până la această oră dacă este vorba de sinucidere în cazul său, urmând ca reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Gorj să stabilească mâine cauzele morţii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite