Târgu-Jiu: Două tiruri au blocat circulaţia pe DN 67 la Budieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Circulaţia a fost blocată timp de peste 30 de minute
Circulaţia a fost blocată timp de peste 30 de minute

În urmă cu aproximativ oră, circulaţia pe DN 67, în zona localităţii Buidieni, a fost blocată din cauza a două tiruri neechipate cu lanţuri care nu au putut să urce panta, iar unul dintre ele a derapat în afara părţii carosabile.

Circulaţia a fost oprită timp de peste 30 de minute şi mai multe echipaje de poliţie au venit la faţa locului. În ambele sensuri de mers s-au format coloane de aproape un kilometru. Pe o porţiune de drum se formase un strat de gheaţă şi toate maşinile aveau probleme la urcare. „Nu ştiu ce se întâmplă. Poate e vreun accident. Stăm în maşină şi aşteptăm să se dea drumul la circulaţie. Am întârziat, pentru că trebuia să ajung la Târgu-Jiu de un sfert de oră“, ne-a spus Ştefan Cornea, şofer.
Dumitru Leuştean, directorul Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu-Jiu, a precizat că a fost vina conducătorilor celor două tiruri, pentru că nu le-au echipat corespunzător: „Avem trei utilaje de deszăpezire în zona respectivă şi nu pot să acţioneze pentru că aceste utilaje blochează circulaţia. Am mai trimis alte două utilaje, da nu pot să ajungă la zona respectivă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite