Târgu-Jiu: Circulaţia feroviară, pusă în pericol de doi hoţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politistii de la Transporturi Gorj au reţinut aseară doi gorjeni care au furat mai multe componente de cale ferată din statia C.F.R. Turceni, punând astfel în pericol circulaţia feroviară.

Cei doi bărbaţi au ajuns aseară în arestul Poliţiei Gorj, fiind acuzaţi de comiterea infracţiunilor de distrugere de instalaţii de semnalizare feroviară şi sustragere de componente de cale ferată.

image

„Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că suspecţii, N.C., de 40 ani, din comuna Aninoasa şi P.M., de 21 ani, din comuna Brăneşti, au mers, în ziua de 13 martie 2011, la capătul ,,Y” al Staţiei C.F.R. Turceni, iar aici au demontat şi sustras de la instalaţiile de semnalizare un număr de 11 capace din fontă, punând astfel în pericol siguranţa feroviară. Componentele de cale ferată sustrase, evaluate la suma de 2.100 lei, au fost valorificate de suspecţi la un centru de colectare a fierului vechi din oraşul Turceni. Bunurile au fost recuperate şi restituite secţiei prejudiciate“,  a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Cei doi gorjeni vor fi prezentaţi, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite