Târgu-Jiu: Ciobotariu nu caută scuze pentru eşecul de la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii nu au reuşit nici de data aceasta să întrerupă seria neagră de partide fără victorie, elevii lui Liviu Ciobotariu bifând aseară al nouălea joc în care nu au cunoscut gustul succesului.

Gorjenii au fost învinşi cu 1-0 la Iaşi, golul lui Bujor din debutul meciului făcând diferenţa. Antrenorul oltenilor crede că echipa ar fi putut obţine un punct în Copou, cu puţină şansă, şi a pus starea de nervozitate a jucătorilor săi pe seama ambiţiei de a nu pierde la Iaşi.

„Felicit gazdele pentru victorie. Am început foarte slab, am dat posibilitatea adversarului să ne domine, reuşind să echilibrăm meciul în a doua sa parte. Cu puţină şansă, şi dacă Alex Păcurar era mai inspirat, puteam obţine un punct. Starea de nervozitate a băieţilor o pun pe seama faptului că şi-au dorit foarte mult victoria. Fiind conduşi încă din start, şi-au pierdut cumpătul, sărind calul la sfârşit. Nu comentez arbitrajul, pentru că astfel aş căuta scuze pentru înfrângere“, a spus Ciobotariu la finalul partidei, încheiate de gorjeni cu un om mai puţin după ce Murgan l-a lovit pe Balde şi a fost eliminat.

1-0

Poli Iaşi: Brăneţ - Străuţ, Ad. Ilie, L. Munteanu, Costache (Pecnik 77) - Miclea (Bârlădeanu 55), Ignatov, Mihajlov - Bujor, Bâlbă (Balde 67), Cr. Constantin. Antrenor: Petre Grigoraş.

Pandurii:
Mingote - Martinovici, Rusu (Popete 46), Chibulcutean, Cardoso - Fl. Stângă (Stromajer 57), Murgan - Hidişan (Raskovic 71), Păcurar, Lazici - Tilincă. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Gol: Bujor 7

Stadionul Emil Alexandrescu: 1.500.

Eliminat: Murgan 83.

Arbitru: Cătălin Buşi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite