Poliţistul Leuştean vorbeşte despre cei care i-au dat foc la casă: „Pe 6 iunie maşina, pe 6 octombrie casa. Bănuiesc nişte ordinari"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Procurorii şi colegii poliţistului vor să dea de urma celui care a comis fapta
Procurorii şi colegii poliţistului vor să dea de urma celui care a comis fapta

Incendiul a avut loc azi-noapte, la casa lui Aurel Leuştean, din cartierul târgujian Iezureni. Acoperişul a fost mistuit de flăcări.

Autorii nu au fost depistaţi deocamdată. „Nu ştiu pe nimeni. Fetiţa mea nu mai pleacă din casă fără mine. Au venit poliţiştii aseară la uşă, la apartament şi mi-au spus că mi-a luat casa foc. Pe 6 iunie mi-a fost incendiată maşina, pe 6 octombrie casa. Nu poate fi vorba de nimic altceva, nici nu aveam curent la casă. În pod aveam toate lucrurile, haine, o saltea, o bicicletă, pentru când urma să mă mut.  Bănuiesc nişte ordinari, dar nu vă pot da numele”, a spus Aurel Leuştean.

Poliţiştii, colegi ai proprietarului casei, sub coordonarea unui procuror, efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele în care casa a luat foc. „În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. O echipă operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, formată din poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale şi specialişti criminalişti, efectuează activităţi de cercetare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit incendiul şi stabilirii răspunderii judiciare", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Pompieri susţin că primele indicii arată că persoane necunoscute au incendiat casa. Şansele ca oamenii legii să-i găsească rapid pe vinovaţi sunt însă reduse, întrucât poliţistul Leuştean nu se află la primul eveniment de acest gen. În iunie, autoturismul marca BMW, fabricat în 2004, a fost cuprins de flăcări, iar autorii nu au fost depistaţi nici până la această oră. Poliţistul de la Rutieră se teme pentru familia sa.
 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite