Târgu-Jiu: Cinci tineri au fost arestaţi după ce au furat din autoturisme

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cinci suspecţi ai mai multor furturi comise pe raza municipiului Târgu-Jiu au fost introduşi azi-noapte, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj, de către lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu.

Aceştia au fost prezentaţi astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile. Potrivit purtătorului de cuvânt Bogdan Scafeş, în perioada august 2010-martie 2011, suspecţii au sustras aparatură electronică şi alte bunuri din mai multe autoturime parcate pe raza municipiului Târgu-Jiu: „Este vorba de patru persoane din comuna Dăneşti printre care şi un minor, în vârstă de 16 ani, şi unul din Bumbeşti-Jiu. Ei riscă închisoare între 3-15 ani“.

image

Trei dintre tinerii de la Dăneşti au fost depistaţi în urmă cu două zile, pe strada Ana Ipătescu, din municipiu. La vederea poliţiştilor, autoturismul în care se aflau I.I., de 20 ani, M.M., de 18 ani şi un minor de 16 ani, şi-a schimbat brusc direcţia de deplasare. Procedând la urmărirea autoturismului suspect, la un moment dat, pe strada Castanilor, acesta a fost oprit iar cei trei ocupanţi au fugit în direcţia strada Minerilor. Cu ocazia verificărilor efectuate, în autoturism au fost găsite mai multe bunuri despre care suspecţii au declarat verbal că le-au sustras din mai multe autoturisme parcate în zona 9 Mai din Târgu-Jiu.  Celelalte două persoane suspecte au fost reţinute ulterior, după ce prietenii lor i-au pârât. Poliţiştii continuă investigaţiile în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite