Târgu-Jiu: Cercetaţi în libertate, după ce i-au furat vecinului cazanul de ţuică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri sunt cercetaţi de poliţişti pentru că au intrat în gospodăria vecinului şi i-au sustras un cazan din cupru.


Poliţiştii din Bustuchin au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 50 ani, din municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara, despre faptul că în perioada 27 februarie-17 martie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă a gospodăriei pe care o deţine în comuna Bustuchin, un cazan din cupru.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt D.I.A., de 20 ani şi D.G., de 22 ani, ambii din comuna Bustuchin, care au săvârşit fapta în noaptea de 28.02–01.03.2011. Ulterior, suspecţi au vândut bunul sustras pe raza judeţului Dolj, pentru suma de 400 lei.
Poliţiştii au dispus reţinerea celor doi suspecţi pe timp de 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.
Hoţii au fost prezentaţi ieri, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, împotriva acestora a fost dispusă măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 zile.
Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor şi recuperării integrale a prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite