Târgu-Jiu: După aproape un an de la moartea bătrânului acuzat de pedofilie, cercetările sunt blocate de rezultatul testului de paternitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 12 martie se împlineşte un an de la moartea pensionarului Antonie Ohotă, dar anchetatorii nu au reuşit încă să afle dacă acesta este tatăl fetiţei născute de o minoră de 14 ani.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au anunţat ieri că Institutul de Medicină Legală nu a trimis deocamdată rezultatul testului ADN, dar şi că dosarul se află acum la Poliţie.

„Nu a venit raportul de expertiză. Probabil că au foarte multe solicitări în această perioadă“, a declarat Moga Doruţa, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

Pensionarul de 77 de ani a intrat în vizorul poliţiştilor pe data de 4 februarie 2010, când mama adolescentei de 14 ani l-a acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu fata ei şi a lăsat-o însărcinată. La o săptămână de la înregistrarea plângerii, minora a născut o fetiţă perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele „Valentina“, întrucât a venit pe lume chiar de Ziua Îndrăgostiţilor.

image

Septuagenarul gorjean a făcut infarct în toiul anchetei şi a murit la mijlocul lunii martie a anului trecut, înainte ca anchetatorii să obţină rezultatele testului de paternitate. Antonie Ohotă a susţinut până în ultima clipă că este nevinovat, însă procurorii vor stabili dacă a spus adevărul după ce vor primi rezultatul testului ADN.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite