Centrul Medical Judeţean Gorj, sub anchetă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Corpului de Control al ministrului administraţiei şi internelor au ajuns astăzi la Târgu-Jiu. Unii candidaţi din judeţul Gorj la Academia de Poliţie au fost declaraţi apţi, dar, în realitate, nu respectau condiţiile de înălţime sau aveau probleme cu vederea.

Corpul de Control al ministrului de interne a ajuns ieri la Centrul Medical Judeţean Gorj, după ce mai mulţi candidaţi din judeţ au fost respinşi la vizita medicală de la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza. Nouă candidaţi nu îndeplineau baremul de înălţime şi sufereau de afecţiuni oftalmologice, în condiţiile în care fuseseră declaraţi apţi de către unităţile teritoriale. Controale similare au fost dispuse la Centrele medicale din judeţele Dolj, Constanţa, Vrancea şi Braşov.
Centrul Medical Judeţean Gorj a eliberat 300 de adeverinţe candidaţilor care s-au înscris la unităţile de învăţământ din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. Col. Vasile Popescu, şeful Centrului Medical Judeţean, a precizat că examenul oftalmologic de acuitate vizuală nu se face în cadrul unităţii, ci în cabinetele medicilor specialişti. Acesta nu îşi explică ce s-a putut întâmpla la examinarea înălţimii candidaţilor. Deocamdată nu se cunosc problemele pe care le-au avut candidaţii gorjeni, care au fost declaraţi apţi iniţial, iar apoi au fost depistaţi cu anumite deficienţe medicale şi au fost trimişi acasă.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite