Târgu-Jiu: Cei mai buni trăgători ai MAI se vor întrece la Poligonul din Turcineşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trăgătorii de elită din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor se întrec în această săptămână, în Poligonul de la Turcineşti, de lângă Târgu-Jiu, în cadrul celei de-a XXIII-a ediţii a Campionatului de Tir al MAI.


În conformitate cu prevederile „Calendarului principalelor activităţi sportive interne şi internaţionale în anul 2011“, în perioada în perioada 3 - 6 mai, se va desfăşura, în municipiul Târgu-Jiu, etapa finală a Campionatului de Tir al Ministerului Administraţiei şi Internelor.
         Startul întrecerilor sportive prilejuite de această etapă finală a Campionatului de tir, a XII-a găzduită de judeţul Gorj din cele XXII derulate până în prezent, se va da miercuri, 4 mai, începând cu ora 9, în poligonul „Turcineşti”, din municipiul Târgu-Jiu
Concursul va cuprinde 2 probe: manşa I pistol femei şi bărbaţi, respectiv manşa a II-a pistol.
Joi, 5 mai, după omologarea rezultatelor, va avea loc festivitatea de premiere şi închiderea competiţiei.
Ediţia din acest an va fi organizată de Centrul Cultural al Ministerului Administraţiei şi Internelor, Instituţia Prefectului, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, Inspectoratul de Jandarmi „Tudor Vladimirescu” şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu”, în colaborare cu Federaţia Română de Tir şi Direcţia de Tineret şi Sport Gorj, la care vor participa peste 150 de cadre din structurile M.A.I. (Poliţie, Jandarmerie, Pompieri şi Poliţie de Frontieră).


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite