Interlopi de Târgu-Jiu: Cebuc, continuatorul lui Livezeanu şi Coco Păun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dupa ce grupările de interlopi rivale conduse de Coco Paun si Gelu Livezeanu au fost lichidate de poliţişti, peste ceva timp a apărut un alt personaj care activa într-un clan care se ocupa cu recuperarea unor datorii imaginare.

Adi Cebuc a fost arestat în primăvara trecută împreună cu alţi membrii ai grupării, care era condusă de Ştefam Emilian din Bucureşti, cunoscut ca fiind antrenorul de karate al lui Nuţu Cămătaru, şi Grigore Epuran, aflat în străinătate.În această bandă mai erau şi alte persoane din Târgu-Jiu, care, prin utilizarea forţei, primeau sume de bani şi alte bunuri pentru datorii imaginare. 
Adi Cebuc era un personaj care inspira teamă, având în vedere „tovarăşii de arme“ pe care-i avea. Poliţiştii au făcut percheziţii şi au ridicat de la domiciliul lui o sabie, pistoale cu gloanţe de cauciuc şi cu bile, o cagulă, care erau folosite în acţiunile de recuperare.

În urmă cu aproximativ şapte ani, municipiul Târgu-Jiu a fost terorizat de clanurile lui Coco Păun şi Gelu Livezeanu, care ajunseseră să se înfrunte chiar în centrul oraşului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite